Hustle Creatives | About
15703
page-template-default,page,page-id-15703,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

About

Wij zijn Hustle,

Een creatief collectief met een scherp randje. Wij bedenken en maken online video concepten en zorgen ervoor dat deze gezien worden.

 

We houden van aanpakken en verpakken verhalen in een pakkend concept en mooie beelden. Met oog voor detail. En een knipoog.

 

Een video die opvalt in de tijdlijn van friends & frenemies, of als visitekaartje op de website. Maar die het ook goed doet op feesten en partijen.

Hustle is een smeltkroes van zo’n twintig freelancers en kleine ondernemingen, verenigd in één coöperatie. Wij staan stuk voor stuk op eigen benen, maar maken het liefst dingen samen.

 

Samen kom je verder, reik je hoger, maar bovenal: dat maakt alles leuker.

 

Door ons flexibele organisatiemodel betaal je alleen voor de creatieve disciplines die je inhuurt. Niet voor een glimmend kantoorpand, dure directeur of wagenpark.

Je kunt ons benaderen voor kleine en grote projecten. Voor een brainstorm, concept, of productie. Een aftermovie, social campagne of reclamefilm.

 

Benieuwd geworden?

 

Lees meer over ons team, bekijk ons werk of neem contact met ons op.

 

Let’s Hustle!