Hustle Creatives | Hustle Creatives is een team van vijftien strong individuals met uiteenlopende expertises die elkaar versterken.
Hustle Creatives is een team van vijftien strong individuals met uiteenlopende expertises die elkaar versterken. Wij staan klaar om je op een no-nonsense en creatieve manier te verrassen. Wij maken films, muziek en kunst. Maar organiseren ook festivals, doen uitvindingen en schrijven code. We houden van vertellen. Zo'n twintig freelancers en kleine ondernemingen zijn sinds twee jaar verenigd in een coöperatie. Onze creativiteit ontstaat in de wisselwerking tussen uiteenlopende disciplines. Wij versterken elkaar met ieders expertise en netwerk. Daarmee ga je harder, reik je hoger, maar bovenal: dat maakt alles leuker.
Hustle Creatives is een team van vijftien strong individuals met uiteenlopende expertises die elkaar versterken.
162
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-162,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Hustle team

Hustle Creatives behind the scenes het team in actie
Over dit project

Hustle Creatives is een team van vijftien strong individuals met uiteenlopende expertises die elkaar versterken. Wij staan klaar om je op een no-nonsense en creatieve manier te verrassen.
Wij maken films, muziek en kunst. Maar organiseren ook festivals, doen uitvindingen en schrijven code. We houden van vertellen. Zo’n twintig freelancers en kleine ondernemingen zijn sinds twee jaar verenigd in een coöperatie. Onze creativiteit ontstaat in de wisselwerking tussen uiteenlopende disciplines. Wij versterken elkaar met ieders expertise en netwerk. Daarmee ga je harder, reik je hoger, maar bovenal: dat maakt alles leuker.