Hustle Creatives | Hustle Creatives - Kipling Stopmotion
Inmiddels hebben we een aantal stopmotion animaties mogen maken voor Kipling (Babybag, Travelbag, Workingbag). Ieder project maken we in de conceptfase een storyboard wat we tijdens de shoot als uitgangspunt gebruiken. Doel van de films is om op een leuke en creatieve manier de functionaliteit van de verschillende tassen te laten zien.
Hustle Creatives - Kipling Stopmotion
15254
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15254,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Kipling – Stopmotion

Hustle creatives achter de schermen kipling stopmotion Hustle creatives achter de schermen kipling stopmotion Hustle Creatives achter de schermen kipling stopmotion Hustle creatives achter de schermen kipling stopmotion
Opdrachtgever

Kipling / The Webshop Studio

Over dit project

Als Kipling een nieuwe tas op de markt brengt, maken wij een bijpassende stopmotion animatie. Inmiddels hebben we films gemaakt voor de Babybag, Travelbag, Workingbag en Art M.

Kipling is een vrolijk en speels merk. Met deze stopmotions zetten we deze identiteit kracht bij, tegelijkertijd laten we op een creatieve manier de functionaliteit van de verschillende tassen zien.


Team en rollen

Account en productie / Thijs Tuijt
Regie / Ruud Vonk
Styling, art direction / Caroline Cracco
Licht / Jorrit Huisman
Productie assistent / Charlotte Cozijn
Edit / Maxime van der Maesen
Sound / Jurgen van Harskamp