Hustle Creatives | Hustle Creatives - Melvin & Hamilton bedrijfsfilm
Melvin & Hamilton is een Duits schoenenmerk dat internationaal uitbreidt, onder andere via webwinkels als Zalando. Vandaar dat er een lanceringsfilm voor Nederland gevraagd werd. De film wordt getoond in de popup store en de Nederlandse website, die de sfeer van Melvin & Hamilton goed weergeeft. De schoenen vertellen het verhaal, vanuit een schoenperspectief zien we de wereld waarin de personages zich in bevinden.
Hustle Creatives - Melvin & Hamilton bedrijfsfilm
159
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-159,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Melvin & Hamilton

Hustle creatives portfolio achter de schermen melvin hamilton Hustle creatives achter de schermen melvin hamilton
Opdrachtgever

Melvin & Hamilton

Over dit project

Melvin & Hamilton is een Duits schoenenmerk, maar sinds kort ook in Nederland te koop. Om de lancering kracht bij te zetten maakte Hustle een promofilm, passend bij de stijl, look en feel van Melvin & Hamilton. De film werd vertoond in de pop-up store en op de Nederlandse website.

De film is geschoten vanuit het perspectief van de schoen en volgt vier paar schoenen tijdens een typisch Amsterdamse dag.


Team en rollen

Concept en storyboard / Maxime van der Maesen
Karakter building / Thijs Tuijt
Regie / Maxime van der Maesen
Camera / Thijs Tuijt
Licht / Jorrit Huisman, Lou van Liebergen
Productie / Isabel van der Maesen
Fotografie / Ruud Vonk
Muziek / Jurgen van Harskamp
Edit / Maxime van der Maesen