Hustle Creatives | Hustle Creatives - Ziggo Shorts TV (commercial)
Het project bestond uit het maken van 4 korte filmpjes voor Ziggo ShortsTV, met het thema 'kort'. Het doel was views op social media en zo awareness te creëren voor ShortsTV, zender van de maand was bij Ziggo. We hebben samen met Social Inc gekeken hoe we de scripts het beste konden uitwerken en produceren.
Hustle Creatives - Ziggo Shorts TV (commercial)
15308
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15308,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Ziggo Shorts TV

Hustle Creatives achter de schermen ziggo shorts TV Hustle Creatives portfolio achter de schermen ziggo shorts tv Hustle Creatives portfolio achter de schermen ziggo shorts tv Hustle Creatives portfolio achter de schermen ziggo shorts tv
Opdrachtgever

Ziggo Shorts TV / Social Inc

Over dit project

Shorts TV, een zender met korte films, was zender van de maand bij Ziggo. Om hier bekendheid aan te geven vroeg Ziggo ons om vier korte filmpjes te maken rondom het sleutelwoord ‘kort’.

De filmpjes zijn een ode aan het korte geworden. Want lekker kort, daar is niks mee. Hustle heeft het concept uitgewerkt, de scripts geschreven en alle vier de filmpjes geproduceerd.

TEAM EN ROLLEN

Accountmanagement / Ruud Vonk
Concept / Lou van Liebergen, Ruud Vonk, Thijs Tuijt, Maarten Geurink
Regie / Lou van Liebergen, Thijs Tuijt
D.O.P / Maxime van der Maesen
Licht / Jorrit Huisman
Productie / Ruud Vonk, Elke van Eijk, Rik Heij
Sound design / Jurgen van Harskamp
Visagie / Maaike Hofman