social meeja millionaires
nl / en

Who's Hustlin'

MAXIME VAN DER MAESEN

Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn handen in de aarde. Hij weet raad met de flora en fauna in zowel zijn moestuin als de urban garden van het kantoor. Dat is Maxime van der Maesen, een natuurmens in de stad. Maar ook enthousiaste cameraman en maker van mooie films.

Geïnspireerd door zijn vader, voorzag Maxime een carrière in de economie. Maar film bleek toch meer zijn ding. Na zijn studie Digital Filmmaking vond hij een stage in de suburbs van Ede. Het was op die vruchtbare grond waar Maxime zich binnen no time opwerkte tot zelfstandig cameraman.

ROZEGEUR EN MANESCHIJN

Van een paar uurtjes in de week naar fulltime aan de bak. Het Hustle zzp cliché geldt ook voor Maxime. “De gadgets en computers maken het vak interessant.” Zijn onderneming groeide als kool, en hij stampte samen met Thijs Tuijt de coöperatie Hustle Creatives uit de grond. “Ik hoop met Hustle meer creatieve films en grotere producties te maken.”

Hij heeft een tuintje in zijn hart voor de door hem geregisseerde film ‘A Bit More’. “Die film heeft best veel nominaties gekregen tijdens het 48H Film Project. Het bewijs dat we met elkaar mooie dingen kunnen maken.”

Het is de uitdaging om klussen te doen met zoveel mogelijk Hustle creatieven. Qua filmen moet het creatief zijn, met humor. “Ik ben niet bang om een gek shot te maken, of op een gekke locatie. Zet mij maar op de Zuidpool, ik doe het allemaal.”

INSTAFAMOUS

Ook op instagram zit Maxime op rozen. Het zal vast niet lang meer duren voor het grote publiek de avonturen van #poesensoeponly ontdekt. Wie geluk heeft, treft het drietal op straat. De man, de poezen, de legende. Op weg naar weer een nieuw insta-avontuur.

Who's Hustlin'